Brand: Isra'Life
Product Code: HL-S-A14-01
Reward Points: 137
Availability: 9
RM109.30 RM136.60
Ex Tax: RM109.30
Price in reward points: 2732

Sesuai untuk kegunaan seisi keluarga anda. ia mebekal tubuh badan dengan banyak vitamin B1,B3, dan B6. serta zat besi untuk pottasium, magnesium dan kalsium serta zat besi untuk pembinaan darah bagi pengangkutan oksigen ke otak dan ke seluruh badan.


Anti-oksida , analgesik, anti virus, anti kanser, anti radang, anti-allergi. Merawat penyakit Diabetes, Darah tinggi, Hepaprotective, buah pinggang, penghadaman (kesihatan usus), peredaran dan sokongan sistem imun serta mengurangkan masalah kulit (ekzema), juga memperbaiki kesihatan pernafasan (asma, bronkitis), Batu karang & batu hempedu
Meningkatkan pengeluaran susu ibu, mengatur kitaran haid, masalah tidur, keguguran rambut. meningkatkan kadar serapan kalsium dalam badan, dapat meningkatkan hemoglobin dan dapat mencegah dari serangan anemia.


Dapat meningkatkan pengeluaran gastrointestinal untuk merawat ulcer. sumber laxative yang natural dan lembut. kandungan 'phytochemical' untuk kebaikan jantung dan salur darah yang sempurna. ia bukan sahaja merendahkan tahap kolestrol, tetapi juga merendahkan tekanan darah dan mengurangkan tahap sesak nafas (altherosclerosis). bagus untuk mengelakkan kanser payudara, kanser kelenjar pundi kencing, kanser usus, leukimia, dan juga untuk mengelakkan perubahan jantung yang di tumbuhi tumor.

Kelebihan & Kebaikan Tsamarat Extract;

 1.     Membekalkan nutrien dalam badan
 2.     Melindungi sel-sel tubuh
 3.     Menahan radikal bebas
 4.     Melancarkan peredaran darah
 5.     Menguatkan sistem imun dan metabolisme
 6.     Meningkatkan elastik kulit tangannya
 7.     Merangsang perkembangan IQ dan minda
 8.     Memperbaiki daya ingatan
 9.     Mengurangkan kesakitan sendi
 10.     Menjaga kesihatan rawan
 11.     Membaiki kesihatan dalam badan

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Granola Happy8 Ganjaran Tablet Flow Charge MAA

Sponser